Flet japonezi me çmim Nobel: Ju tregoj se kush e krijoi koronavirusin

Flet japonezi me çmim Nobel: Ju tregoj se kush e krijoi koronavirusin

Tasuku Honjo, profesori japonez i Fiziologjisë i cili është dhe fitues i çmimit Nobel, ka deklaruar se koronavirusi nuk ka ardhur nga kafshët dhe nuk është krijuar në mënyrë të natyrshme, por u krijua nga Kina.

Profesori u shpreh se nëse virusi do të ishte i natyrshëm, do të ndikonte negativisht vetëm në ato vende që kanë të njëjtën temperaturë si Kina, ose të ngjashme m etë dhe jo në të gjithë botën.

Honjo ka shtuar se Kina po gënjen dhe nëse fjalët e tij nuk dalin të vërteta, atëherë i ka bërë thirrje shtetit që ta tërheqë çmimin NOBEL, që ai ka fituar.

“Përkundrazi, po përhapet në një vend si Zvicra, në të njëjtën mënyrë po përhapet në zonat e shkretëtirës. Ndërsa nëse do të ishte e natyrshme, do të përhapej në vendet e ftohta, por do të vdiste në vendet e nxehta. Kam bërë 40 vjet kërkime mbi kafshët dhe viruset. Nuk është e natyrshme, virusi është plotësisht artificial.
Kam punuar për 4 vjet në laboratorin Wuhan të Kinës, jam njohur plotësisht me të gjithë stafin e atij laboratori. Unë i kam telefonuar të gjithë ata, pas përhapjes së koronavirusit por, të gjithë telefonat e tyre janë të mbyllur këto 3 muajt e fundit. Tani është kuptuar se të gjithë këta teknikë laboratori kanë vdekur.

Bazuar në të gjitha njohuritë dhe hulumtimet e mia deri më sot, unë mund ta them me 100% besim se koronavirusi nuk është i natyrshëm. Nuk ka ardhur nga lakuriqët, Kina e ka prodhuar atë.

Nëse ajo që po them sot dëshmohet e rreme tani ose edhe pas vdekjes sime, qeveria mund të tërheqë çmimin tim Nobel. Por Kina gënjen dhe kjo e vërtetë një ditë do të zbulohet për të gjithë,”- është shprehur Tasuku Honjo.
Burimi: https://fjala.al/2020/04/27/flet-japonezi-me-cmim-nobel-ju-tregoj-se-kush-e-krijoi-koronavirusin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *