Fjalet e kryeministrit Kurti ndaj trupave te FSK-se po dridhin serbine – “Ju jeni vazhdimesi e UÇK-së”

Fjalet e kryeministrit Kurti ndaj trupave te FSK-se po dridhin serbine – “Ju jeni vazhdimesi e UÇK-sē”-Kryeministri i Kosovēs, Albin Kurti, ua ka uruar tē gjithē ush ta,rēve tē Forcēs sē Si,gurisē sē Kosovēs, “Ditēn e For,cēs”.Ai nē ceremoninē e shēnimit tē kēsaj dite nē ka,zermēn “Adem Jashari” ka thēnē se ush ta,rēt e FSK-sē janē vazhdimēsi e Ush tri,sē Çlirimtare tē Kosovēs (UÇK).“Ju jeni ush ta,rēt e njē populli historik dhe madhēshtia e njē kombi matet me historinē tonē. Kombi ynē ēshtē i madh, ēshtē njē komb i lavdishēm dhe me histori. Ju jeni vazhdimēsi e Ush tri,sē Çlirimtare tē Kosovēs”.Nē kētē ceremoni, Komandatja Supreme e For,cēs sē Sigurisē sē Kosovēs, Vjosa Osmani, ka ndarē medalje presidenciale pēr ush ta,rēt e dalluar.Osmani ndau medaljet pēr ush ta,rēt qē treguan performancē tē lartē nē shkollim, trajnim ush ta,rak si dhe prezentim tē denjē tē For,cēs sē Sigurisē sē Kosovēs.

Fjalet e kryeministrit Kurti ndaj trupave te FSK-se po dridhin serbine – “Ju jeni vazhdimesi e UÇK-së”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *