Fjalet E Kryeministres Serbe Ana Bërnabiq Ndaj Albin Kurtit Dhe Gjukanoviqit Po Dridhin Ballkanin

Fjalet e kryeministres serbe Ana Bërnabiq ndaj Albin Kurtit dhe Gjukanoviqit po dridhin Ballkanin.Bërnabiq njëjtë si Vuçiqi, i thotë Kurtit e Gjukanoviqit: Lëreni Serbinë të qetë.Krye,ministrja serbe Ana Brnabiq ka mirë,pritur sot, siç e ka quajtur ajo mesazhin e qartë të presidentit serb Aleksandar Vuçiq për krye,ministrin e Kosovës,

Albin Kurti dhe pre,sidentin malazez Milo Gjukanoviq, se Serbia duhet të lihet e qetë.“Lëreni Serbinë të qetë! Mos gënjeni, mos e mashtroni publikun, dhe Serbia do të gjejë rrugën e saj, ashtu siç duan qytetarët e saj. Ne jemi krenarë për faktin që duam ta mbrojmë vendin tonë vetë,” përsëriti në një postim në Twitter shefja e ek,zekutivit serb fjalët e Vuçiqit.

Fjalet E Kryeministres Serbe Ana Bërnabiq Ndaj Albin Kurtit Dhe Gjukanoviqit Po Dridhin Ballkanin – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *