Fifi pritet të bëhet nënë? Postimi i fundit la fansat të befasuar

Fifi pritet të bëhet nënë? Postimi i fundit la fansat të befasuar

 

 

Në lidhje janë për afërsisht prej tre muajsh.


Por, Fifi dhe Adisi, që janë në kulm të dashurisë dhe më të afeksionuar se kurrë ndaj njëri-tjetrit kanë habitur fansat përmes një postimi ditën e sotme.

Ata në foton e përbashkët e kanë quajtur njëri-tjetrin me epitete prindërish, mami dhe babi.Kaq ka mjaftuar që fansat e shumë të vërshonë me komente me pikëpyetje nëse bëhet fjalë për një pritje të ëmbël nga ana e Fifit që nëse do të ishte e vërtetë, do të vinte goxha shpejt nga njohja dhe konsolidimi i lidhjes.

Fifi pritet të bëhet nënë? Postimi i fundit la fansat të befasuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *