Fatos Nano në gjendje të rëndë? Ja si qëndron e vërteta

Ish-kryeministri Fatos Nano nuk është shtruar në spital mëson se Nano ka probleme me mushkëritë dhe gjatë ditës, në raste të caktuara, ndihmohet dhe me oksigjen.Në media është raportuar se Fatos Nano ndodhet në gjendje të rëndë për jetën në spital, pasi ka cerozë në mëlçi, por nga burimet mësojmë se ky lajm nuk është i vërtetë. E para ish-kryeministri nuk është në gjendje të rëndë për jetën.Dhe së dyti, Fatos Nano nuk ka cerozë në mëlçi por vetëm probleme me mushkëritë.Aktualisht, ish-kryeministri socialist ndodhet në shtëpinë e tij dhe deri tani nuk ka asnjë kërcënim për jetën DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Fatos Nano në gjendje të rëndë? Ja si qëndron e vërteta – Lajmet (news336media.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *