Fajdet Më Mbytën / Këngëtari Qet Shtëpinë Në Shitje Në Prishtinë Çmimi 25.000 Euro

 


Fajdet më mby tën / Këngëtari qet shtëpin në shitje ëe Prishtinë çmimi 25.000Euro. Per arsye ekon omike ky kengetar e ka qit shtepine ne shitje! A po iu dhimbset kengetari? .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet eksk luz!ve… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

 

Fajdet Më Mbytën / Këngëtari Qet Shtëpinë Në Shitje Në Prishtinë Çmimi 25.000 Euro – Lajmet (news336media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *