Është ndarë nga burri? Rudina Hajdari flet për sekr etet inti me dhe i fut të gjithë në dyshime: Është e vështirë! E vërteta është që

Rudina Hajdari është shumë e reezervuar përsa i përket jetës familjare, por mbrëmjen e sotme ajo ka sqaruar “të vërtetën e ndarjes” me bashkëshortin e saj.Në një intervistë në “Ora News”, ish-deputetja e Kuvendit të Shqipërisë u shpreh se ai jeton bashkë me vajzën e tyre në Amerikë dhe ndaj nuk mund të jenë bashkë gjatë gjithë kohës, por nuk ka dhënë më shumë detaje.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Pyetje: Ke lënë të kuptohet që ka patur një shkëputje mes teje dhe babait të vajzës tënde. Si është e vërteta?
Rudina Hajdari: E vërteta është që ai është 12 orë larg. Jeton në Amerikë, dhe është e vështirë të jemi bashkë gjatë gjithë kohës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *