Erdogan mesazh Shqipëtarëve!: Fort mirë e dini se Europa gjithmonë ju ka Shkelur!


Erdogan është pyetur nga nje gazetar rreth shqipërisë dhe greqisë Erdogan tha se Turqia do të jetë afër Shqiprisë dhe nuk do të lejoj një situat të re Shqiptarët kan humbur gjithnjë nga Evropa.

Shqiptaët nuk mund ti besojn evropes më shumë se Turqisë dhe ne e kemi ObIigim një gjë të till.Historia e shqiptarëve e turqëve është manipuluar se ne jemi vëllezër mes vete thotë Erdogan.

Erdogan është pyetur nga nje gazetar rreth shqipërisë dhe greqisë Erdogan tha se Turqia do të jetë afër Shqiprisë dhe nuk do të lejoj një situat të re Shqiptarët kan humbur gjithnjë nga Evropa. Shqiptaët nuk mund ti besojn evropes më shumë se Turqisë dhe ne e kemi Obligim një gjë të till. Historia e shqiptarëve e turqëve është manipuluar se ne jemi vëllezër mes vete thotë Erdogan.

Erdogan mesazh Shqipëtarëve!: Fort mirë e dini se Europa gjithmonë ju ka Shkelur!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *