Erdogan fton Polĺtĺkanët Shqiptarë!: I gatshëm t’ju ndihmoj për Çamërinë!

Erdogan fton Polĺtĺkanët Shqiptarë!: I gatshëm t’ju ndihmoj për Çamërinë

Erdogan “Thërret” shqipëtarët ti bashkohen atij ‘Hajdeni të marrim bashk Çamërinë pi smil itetit grek’?
Nëse nis Iu fta greko-turke, Ministria e Mb rojtjes e R. së Çamërisë së bashku me U ѕhtrinë Çl irimtare të Çamërisë s’duhet ndejtur kë mbëk ryq, po të shfr ytëzohet ky ra st për kthimin e tokave çame të vje dhur nga grekët sh ovínistë. Abdylvehap Murati Sna ka vje dh kush tokat tona, por u dh ehe qesit shqiptar i kan shi tur me trad heti. Kasam Dervishi Udheheqsit tan i ka kap, smu ndja e pu lave- gj umi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Erdogan fton Polĺtĺkanët Shqiptarë!: I gatshëm t’ju ndihmoj për Çamërinë! – Drejtpërdrejt (liveportal24hr.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *