Enver Hoxhaj “Trondit” Gjithe Vendin / Kete Gje Te Trishte Po E Bejne Rusia Dhe Serbia Ne Ballkan,Kerkohet Reagim I Amerikaneve

Ish-ministri i jashtëm i Kosovës Enver Hoxhaj ka thënë se ajo që po bën Rusia dhe Serbia në Bosnje dhe Hercegovinë pë,rmes,, sic u shpreh ai, përfaqësuesit të tyre Dodik është e njëjtë me atë që po ndodh në Kosovë dhe Mal të Zi.Hoxhaj, përmes një statusi në Twiter, ka thënë se kjo është një për,pje,ke e madhe për ta zbr,it,ur rajonin në ka,os dhe për të kri,juar, siç u shpreh ai, Srpski Svet.Ai, në fund, tha se SHBA dhe BE duhet të mbr,oj,në pa,qen dhe arr,itj,et e dekadave të fundit.“Ajo që Rusia dhe Serbia po bëjnë në Bosnje dhe Hercegovinë përmes përf,aqë,sues,it të tyre Dodik dhe Republika Srpskas është e njëjtë me atë që po ndo,dh në Kosovë dhe Mal të Zi. Një përpjekje e madhe për të zbri,tur rajonin në ka,os dhe për të kri,juar Srpski Svet. SHBA dhe BE duhet të mbrojnë paq,en dhe arr,itjet e dek,adave të fundit!”, ka shkruar Hoxhaj në Twitter.

Enver Hoxhaj “trondit” gjithe vendin / Kete gje te trishte po e bejne Rusia dhe Serbia ne Ballkan,kerkohet reagim i Amerikaneve – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *