Encës nuk i fle shpirti askund më shumë se në Dubai

 

Enca Haxhia është një nga këngëtaret që merë vëmendje për mos kompleksitetin e saj.

Artistja e mirënjohur ka kohë që nuk ka qenë aktive me projekte muzikore, por këtë kohë ia ka përkushtuar vetes duke kaluar pushime në vendet më të kushtueshme.

Ajo është një vizitore e rregullt e Dubait, dhe ajo vetë e ka pranuar se e shijon shumë pushimin në këtë vend.

 

Pas disa ditësh që ishte në Afrikë, ajo sërish u rikthye në Dubai prej ku ka postuar video të ndryshme nga vendi luksozë që po qëndron.

Encës nuk i fle shpirti askund më shumë se në Dubai (kosovarja-ks.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *