Elita nuk po mund ta mbaj vajzën, kaq duqe i bëhet

 

Elita Ruditi është njëra ndër moderatorët bukuroshe të ekranit tonë.
Bukuroshja është nëën e dy fëmijevë, Zërit dhe Botas, shkruan InfoKosova.

Vajza e Elites dita ditës po vazhdon ta trashëgoj bukurinë nga nëna e saj.
Ajo madje është për mashallah./InfoKosova/

Shiko fotot:

Elita nuk po mund ta mbaj vajzën, kaq duqe i bëhet (gazetastar.pw)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *