Eksperti Gjerman paralajmeron boten, behuni gati ja cfar na pret…

 

Scapegoats: Virologists face death threats during coronavirus crisis |  Germany | News and in-depth reporting from Berlin and beyond | DW |  29.05.2020

Eksperti Gjerman paralajmeron boten, behuni gati ja cfar na pret…Përhapja e variantit omik ron në fund të nëntorit çoi në një valë mas.ive infe ksionesh në të gjithë botën e cila solli rikthimin e ras.teve të reja në shifra mjaft të larta.Christian Drosten një viro log i famshëm gjerman ka parashikuar se si do të jetë evo.lucioni i Omik ronit në javët e ardhshme dhe e ardhmja e pan dem.isë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTEiro logu thekson fillimisht rëndësinë e fushatës së vak sinimit vi.r.usi transmetohet pa kontroll përmes popu.llatës së pa vak sinuar. Personat që nuk janë vak si.nuar nuk do të kishin asnjë mbroj.tje imunologjike për vari antet e mëvonshme ndryshe nga një person i vak.sin.uar plotësishtLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Eksperti Gjerman paralajmeron boten, behuni gati ja cfar na pret… – BUZZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *