Ekspertet terheqin verejtjen..!? Barku I Fryrë Dhe Gjuha E Bardhë..!? Vizitoni Mjekun Urgjentisht…!?

Ekspertet terheqin verejtjen..!? Barku I Fryrë Dhe Gjuha E Bardhë..!? Vizitoni Mjekun Urgjentisht…!?

Hormmoneet kanë një rëndësi të madhe për shëndetin, prandaj duhet të bëni kujdes me shenjat paralajmëruese. Barku I Fryrë Dhe Gjuha E Bardhë Paralajmërojnë Këtë Sëmuundjee..?!
Çdo gjë që ndodh në trupin tonë është rezultat i veprimit të hormmoneeve. Estrogjeni është hormmonii femëror më i rëndësishëm në trupin e gruas, i lidhur drejtpërdrejt me rregullsinë e cikliit mensttruaal, fertiilitettit (pjeellorisë), gjendjes emocionale, peshës, aktivitetit metabolik etj.Çdo ndryshim i mundshëm i tij refektohet menjëherë në gjendjen psiiko-fiizikee në trupin tonë.
Bark i fryrë:Të gjithë ne kemi vuaajttur në një moment të caktuar nga fryrja e barkut.Kjo ndjesi e mundiimshmee zhvillohet zakonisht kur e keni stomakun plot me ushqime, lëngje ose gazra.

Trupi po përpiqet të paralajmërojë se nuk po e tresni ushqimin si duhet ose keni alergji ndaj ushqimeve ose intolerancë, si ndaj laktozës, grurit etj.
hkaqe të tjera të fryrjes së barkut mund të jenë: çrregulliimet hormmonaale, kandiida, kapsllëku, streesii, siindroma e zorrës së iirrittuar etj.
Infflamiim i lëkurës dhe shfaqje të akneve:Shkaqet e inflammacioniit të lëkurës dhe aknnevee variojnë nga një person në tjetrin. Megjithatë, shkaqeTesttosteronni është hormmonii që nxit më shumë shfaqjen e akneve, prandaj ato janë më problem për meshkujt dhe adoleshentët në veçanti. Gratë gjithashtu zhvillojnë akne rreth 1 javë para cikliit mensttruaal për shkak të rënies së niveleve të esttrogjeniit.

Nëpërmjet shfaqjes së akneve, trupi mund t’ju paralajmërojë për një probleem të fshehtë hormmonaal ose me sistemin tretës.Dieta e varfër, streesii dhe alergjitë janë disa shkaqe të tjera të zhvillimit të akneve.
Shtresë e bardhë në gjuhë: Një shtresë e hollë, e bardhë, në gjuhë mund të paralajmërojë për një problem me sistemin tretës, mungesë të hekurit ose vitaminës B, ndoshta edhe diabet.

Ekspertet terheqin verejtjen..!? Barku I Fryrë Dhe Gjuha E Bardhë..!? Vizitoni Mjekun Urgjentisht…!? – Plisi (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *