Edi Rama po hallakat Beogradin: “Kush do e besonte se në Ballkanin me 6 shtete, 3 prej tyre do kishin kryeministra shqiptarë”

Edi Rama po hallakat Beogradin: “Kush do e besonte se në Ballkanin me 6 shtete, 3 prej tyre do kishin krye,ministra shqiptarë”.Rama uron Abazoviqin: Kush do e besonte se në Ballkanin me 6 shtete, 3 prej tyre do kishin kryeministra shqiptarë.Krye,ministri i Shqipërisë, Edi Rama ka uruar Dritan Abazoviqin për zgjedhjen si kryeministër i Malit të Zi.Përmes një postimi në twitter, Rama shkruan se askush nuk e kishte besuar deri dje se në Ballkanin me 6 shtete, në 3 prej tyre do të kishte krye,ministër shqiptar.Më tej Rama shkruan e tani është radha e kryeministrave që të japin provat si ndërtues urash për paqe dhe mirë,qenie për të gjithë.Postimi i Edi Ramës:


I lumtur që @DritanAbazovic është nga sot kryeministri i Malit të Zi!Kush do ta kishte besuar dot deri dje se Ballkani me 6 shtete do të kishte 3 kryeministra shqiptarë😍Na takon ne të japim provën si ndërtues të mirë urash për paqe mes të gjithëve e mirëqenie për të gjithë😊

 

Edi Rama po hallakat Beogradin: “Kush do e besonte se në Ballkanin me 6 shtete, 3 prej tyre do kishin kryeministra shqiptarë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *