Edi Rama “dridh” Bashkimin Evropian me kete qe tha per Kosoven / TE LUMTE KRYEMINISTER.

Prime Minister Edi Rama wins third mandate in Albanian elections –  EURACTIV.com

-Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në një shkrim për Politico.eu ka thënë se sy,nimi i Shqipërisë është inte,gri,mi në BE, teksa ka përmendur edhe fa,ktin se qytetarët e Kosovës ende nuk kanë lib,er,aliz,im të vizave, ndo,nëse kanë plotësuar gjitha kri,te,ret e nevojshme.Rama ka thënë se qysh 18 vjet më parë, në Samitin e 2003 Bashkimi Evropian, Ballkani Perëndimor në Selanik, na u tha se “e ardhmja e Ballkanit është brenda Bashkimit Evropian”.BE-ja që atëherë ka përsëritur mbështetjen e saj të qartë për pe,rs,pek,tiv,ën evropiane të vendeve të Ballkanit Perëndimor, pasi sa,mit,et mbahen tani çdo vit dhe të njëjtat deklarata përsëriten.“Besoj se shqiptarët janë ndër komu,nite,t,et më pro BE-së në Evropë. Kur kom,uniz,mi u sh,em,b dhe ne ishim të lirë të zgjidhnim rrugën tonë, ne zgjodhëm Brukselin. Që atëherë, ne kemi bërë gjithçka që na kë,rk,ohet në aplikimin tonë për anëtarësim.
LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Edi Rama “dridh” Bashkimin Evropian me kete qe tha per Kosoven / TE LUMTE KRYEMINISTER.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *