Edhe Macron jep paralajmerimin per gjithe Evropen, Behuni gati sepse Rusia ka plan me…

-Dhe situata në Ukrainë do të zgjasë dhe ne duhet të përgatitemi për të, paralajmëroi sot presidenti francez Macron. Qeveria po përgatit një plan për tu marrë me pasojat ekonomike të kësaj kri ze, deklaroi ai.Si dhe është kthyer në Evropë. Nëse do të më duhej t’ju ​​jepja një mendim sot në mëngjes, është se kjo do të zgjasë dhe nuk do të jetë pa pas oja, madje edhe për bujqësinë, u deklaroi ai drejtuesve të bujqësisë gjatë përurimit të Ekspozitës Ndërkombëtare Bujqësore në Paris.

Edhe Macron jep paralajmerimin per gjithe Evropen, Behuni gati sepse Rusia ka plan me… – Online (news308media.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *