‘E zezë dita’, Sasa dhe Keith nuk e ndjekin më njeri tjetrin

‘E zezë dita’, Sasa dhe Keith nuk e ndjekin më njeri tjetrin

 

Lidhja shumë e komentuar në Kosovë, ajo e aktores Adriana Matoshi me futbollistin belg, Keith Owen Groeneveld, sipas raportimeve të mediave ka përfunduar.


Ndërkaq, në rrjetin social, Instagram, aty ku aktorja dhe deputetja e Kuvendit të Kosovës e ka shpërfaqur lidhjen e dashurisë që e kishte me futbollistin, shihet se ata nuk e ndjekin më njëri-tjetrin.

Patjetër që kjo nuk definon se lidhja e tyre ka marrë fund, por në botën e “show biz”-it, kjo është prej të parave shenja që çiftet e deklarojnë ndarjen e tyre.

Matoshi gjithmonë ka treguar se sa e lumtur dhe sa e dashuruar është me futbollistin, lidhja e së cilëve është komentuar shumë në Kosovë. Ata janë gjykuar për diferencën në moshë, por kjo nuk e ka penguar aktoren që ta shijojë e ta ekspozojë lidhjen e saj.

 

Gazeta Metro – ‘E zezë dita’, Sasa dhe Keith nuk e ndjekin më njeri tjetrin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *