E Vërteta E Errët E Luksit Të Vajzave Shqiptare Në Dubai/ Sheikët I Detyrojnë Të Hanë M… E Tyre Për 40.000$

Një e vërtetë tronditëse ka pushtuar rrjetin në mbarë botën dhe bën fjalë pikërisht për një të vërtetë të errët që fshihet pas jetesës luksoze dhe udhëtimeve të sponsorizuara të vajzave shqiptare por edhe atyre të huaja që shkojnë në Dubai.

Videoja tregon disa pamje me të vërtetë të pakonceptueshme, se si vajzat detyrohen të përmbushin fantazitë seksuale më të çmendura të sheikëve për shuma të mëdha parash.

Në videon e përmendur, një sheik detyron një eskortë luksi t’i hajë jashtëqitjen teksa e bën mbi gojën e saj dhe më pas e detyron ta lëpijë.

Pamjet e neveritshme janë bërë virale, teksa e gjithë bota është shokuar nga kjo e vërtetë që po qarkullon me shpejtësi në rrjet. Ky trend i ri që duket se aplikohet nga të gjithë sheikët në Dubai quhet “Dubai Port Potty”, që do të thotë të përdorësh gojën e dikujt, në këtë rast të një modeleje apo blogereje si nevojtore.

E Vërteta E Errët E Luksit Të Vajzave Shqiptare Në Dubai/ Sheikët I Detyrojnë Të Hanë M… E Tyre Për 40.000$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *