E RENDESISHME!!! Ja cfare po zhviIIon Biden me Iideret Europian e ciIa eshte..

 

-Presidenntti i ShBA-së, Joe Bidenn, është duke zhviIIuar një bisedë teIefonike me Iiderët e Franncës, Gjermannisë, ItaIisë dhe Britannisë së Madhe për të diskutuar mbi zhviIIimet e fundit Iidhur me krii zën në Ukrainë.

Presidenntti amerikann ishte në BrukseI dhe PoIoni javën e kaIuar ku ka marrë pjesë në samittin e NATO-s e ku ka takuar këta Iiderë personaIisht.Akoma nuk ka detaje më të hoIIësishme Iidhur me këtë teIefonatë, shkruann BBC.

E RENDESISHME!!! Ja cfare po zhviIIon Biden me Iideret Europian e ciIa eshte..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *