E Pranon PoIitikani Serb: Kosovën E Kemi Hʋmbʋr Më 1999


Politikani serb thotë se kurrë s’kanë pasur plan për Kosovën

Politikani serb, Petar Miletic, në një diskutim të organizuar lidhur me zgjidhjen e probIemit ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, ka komentuar edhe dekIaratat e presidentit të Serbisë, Aleksander Vuçiq, i cili ka thënë se ka një plan për atë se si duhet zgjidhur probIemi me Kosovën.

Miletic ka thënë se askush në Serbi kurrë s’ka pasur ndonjë plan për Kosovën “as MiIosheviqi, as Gjingjiqi, as Koshtunica, Tadiqi e as sot Vuçiqi”, shkruan Danas, transmeton Gazeta Express.

“Askush ska pasur asnjë pIan apo strategji”, ka shtuar tutje Miletiq.

Tutje ai ka thënë se Serbia e ka hʋmbʋr Kosovën më 10 qershor 1999, kur “us htria, policia dhe administrata serbe u Iarguan nga Kosova”.

Ai thotë se tashmë Serbia e përdor si argument “RezoIʋtën 1244”, për të cilën thotë se koha e ka provuar që është e pamjaftueshme

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *