E pazakontë, kapin pëllumbin tek dera e bur gut, nuk do ta besoni çfarë i gjetën në trup

 

Një aparat celular është tentuar të futet në bu.rgun e Lezhës në një mënyrë jo të zakonshme. Mësohet se në IEVP Lezhë është tentuar të futet një celular me pëllumb.

Mbi kurrizin e pëllumbit ishte lidhur një qese e zezë, në të cilën ndodhej celulari. Po shtu brenda në qese kishte një karikues dhe dy karta. Ndërkaq, është ndaluar nga policia e bu.rgut. Kujtojmë se kjo është një gjetje jo e zakonshme, por e përsëritur disa herë, ku është tentuar të futen celularë me anë të pëllumbave nëpër qelitë. Nga ana tjetër Policia bën me dije se po punohet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *