E PAPRITUR!!Pas kërkesës për anëtarësim në N.A.T.O, Mehaj kërkon nj0hjen edhe nga pesë shtetet e B.E-së…

 

Ministri i Mbr.ojtjes, Armend Mehaj pas kërkesës për an.ëtarësim të NA.TO, ka kërkuar që të njihet pava.rësia e K.osovës edhe nga pesë shtetet e B.E-së që ende nuk e kanë njo.hur shtetin e K.osovës.

Mehaj në një postim në F.acebook ka shkruar se kërkuar nga qytetarët dhe diaspora të gjithë në rrjetet sociale të vendosin hashtagun #K.osovoInN.ATO, #K.osovoInE.U.

Ai ka kërkuar nga Sllovakia, Rumania, Greqia, Spanja dhe Qipro që ta njohin shtetin e K.osovës.

“Qytetarë të dashur, Bashkëkombës nga mërgata jonë kudo në Botë,

Miq tanë ndërkombëtar,

Ju bëjë th.irrje si bashkëqytetar, bashkëkombës dhe mik i juaj,

Të ftoni ku.do që jeni, nga cilado pozitë që keni,

Të ftoni miqtë tuaj spanjoll, grek, rumun, sllovak dhe qipriot, ta dëgjojnë të vërtetën e K.osovës dhe popullit tonë:

– Republika e K.osovës dhe populli ynë, ndajnë vlera të përbashkëta euroatlantike të li.risë, të p.aqes dhe të dem.okracisë.

– Republika e Kosovës është partner i b.esueshëm, e këtë e kemi dë.shmuar në vazhdimësi në secilin projekt të përbashkët në fu.nksion të hum.anitetit, paqes, sig.urisë, stabilitetit dhe dem.okracisë.

– Republika e Kosovës, historikisht dhe kulturalisht, është pjesë e pand.arë dhe e natyrshme e familjes evr.opiane.

Të gjithë së bashku, në profilet tona të rrjeteve sociale të vendosim: #K.osovoInNA.TO, #K.osovoInE.U.

 

E PAPRITUR!!Pas kërkesës për anëtarësim në N.A.T.O, Mehaj kërkon nj0hjen edhe nga pesë shtetet e B.E-së… – BlueTV (haberreport.xyz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *