E papritur nga presidenti Putin !! Urime / Ukraina shënon fitoren e parë, merr kontrollin e aeroportit të Kievit – Forcat ruse shkatërrohen dhe mbledhin “eshtrat” e ushtarëve “

 

Zyrtarë ukrainas thonë se ushtria ka arritur të rimarrë nën kontroll aeroportin Antonov në periferi të Kievit. Këshilltari i shefit të zyrës presidenciale Oleksii Arestovych në Ukrainë ka thënë se fo rcat ruse janë shkatërruar plotësisht pas një kundërpërgjigje nga trupat ukrainase.

“Fo rca suImuese ruse në aeroportin Hostomel u shk.atërrua plotësisht. Objekti është tërësisht nën kontrollin e Fo rcave të Ar matosura të Ukrainës”, tha Arestovych. Aeroporti që ndodhet vetëm 25 kilometra nga Kievi ra në duart e fo rcave ajrore ruse mesditën e sotme pas një suImi me dhjetra helikopterë.

Zyrtarë ukrainas thonë se us.htria ka arritur të rimarrë nën kontroll aeroportin An.tonov në periferi të Kievit. Këshilltari i shefit të zyrës presidenciale Oleksii Arestovych në Ukrainë ka thënë se fo rcat ruse janë shkat.ërruar plotësisht pas një kundërpërgjigje nga tr upat ukrainase.

E papritur nga presidenti Putin !! Urime / Ukraina shënon fitoren e parë, merr kontrollin e aeroportit të Kievit – Forcat ruse shkatërrohen dhe mbledhin “eshtrat” e ushtarëve “ – Online (news69times.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *