E PAPRANUESHME / Ja Qfare Po Ben Vladimir Putin Per Qeshtjen Kosove-Serbi – E Thote “Kelyshi” I Tij Vuçiq

 

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq ka pritur në takim ambasadorin rus në Beograd, Aleksandër Kharshenko.Ndër diskutimet kyçe të tyre padyshim se ishte edhe Kosova.Vuçiq me këtë rast ka shprehur mirë,njohj,e ndaj presidentit rus, Vladimir Putin për mbës,htet,jen që ai po i jep Serbisë, për siç ka thënë ai çësh,tjen e Kosovës.“Putin përkrahë int,gr,ite,tin ter,rit,ori,al dhe so,vran,itet,in e Serbisë”, është shprehur ai.Poashtu Vuçiq tha se vizita e tij e ardhshme në Rusi është e rënd,ësisë së veçantë.

E PAPRANUESHME / Ja qfare po ben Vladimir Putin per qeshtjen Kosove-Serbi – e thote “kelyshi” i tij Vuçiq – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *