E pabesueshme: Burdushi zbulon ilaçin kundër Koronavirusit

E pabesueshme: Burdushi zbulon ilaçin kundër Koronavirusit

Parashikimet e Burdushit rreth pandemisë së koronavirusit

Mjeku popullor i njohur si Burdushi ka treguar parashikimet e tij rreth pandemisë së COVID-19.

A mund të shërohet koronavirusi nga mjekët popullor? A e ka gjetur Burdushi “ilaçin” e koronavirusit?
Ai thot se kam fuqi që ta shëroj virusin dhe me duhet aprovimi i qeverise Kurti ta beje kete. Ai me tutje thot se se shpejti do ta qes ne shitje ilaçin kunder virusit.

Burimi: https://lajmisot.info/e-pabesueshme-burdushi-zbulon-ilacin-kunder-koronavirusit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *