E kishin fshehur, por nuk e paskemi ditur se cfare janë Sinani dhe Vjollca

Shpesh herë kemi pasur rastin të shohim se si të famshmit tanë krijojnë raporte të afërta me kolegët e tyre, saqë i konsiderojnë si familje.

Një shembull të tillë e kemi parë edhe tek Vjollca Haxhiu dhe Sinan Hoxha, shkruan Indeksonline.
Në një intervistë në ÁTV, Sinani u shpreh se Vjollcën e konsideron si motër dhe është halla e djemve të tij.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

‘Të flasësh për hallën e djemve te mi, të flasësh për motrën tënde, të flasësh për kolegen tënde është paksa e vështirë.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Nuk kam parë njeri më të sinqertë, nuk kam parë njeri më korrekt, nuk kam parë njeri më të dashur nuk kam parë njeri më të mirë në marrëdhënie me të gjithë kolegët se këngëtarja dhe mikesha dhe motra ime, Vjollca Haxhiu’ tha ai.

E kishin fshehur, por nuk e paskemi ditur se cfare janë Sinani dhe Vjollca – Plisi (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *