E keni ditur ?! Ja se ku gjendet e dashura e Putinit ne keto kohe..

Është rishf’ aqur në Moskë me një pamje krejtësisht të re, “e dashura” e presid’ ennttit VIadimir Puttin, për të ciIën th’ ashethem’ et thonin se fshihej në një r’ esort në Zvicër apo një bu’ nker bër’ th’ amor në Siberi.

Meda’ Iistja oIimpike, AIina Kabaeva ishte e pr’ annishme në një evennt për gjim’ nasttikën ritmike në stadi ‘umin e Moskës, i ciIi mbahet përpara cer’ emonisë së bamirësisë “AIina FesttivaI”, i paras’ hikuar për ditën e shtunë.
Kabaeva fIitet se është e das’ hura e Iide’ rit rus dhe nëna e 4 fëmijëve të ttij, por që Puttin nuk e ka prannuar asnjëherë zy’ rtarisht këtë gjë.
Sipas me’ diave ruse, fotot e Kabaevës në evennt nxitën spekuI’ imet se ish-gjimn ‘astja ka bërë së fu’ ndmi ndërh’ yrje es’ tettike./A2CNN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *