E ka mbajtur të fshehtë, ja kush është burri i Rajmonda Bulkut me të cilin ka 41 vite martesë

Rajmonda Bulku e cila është një nga aktoret më të mëdha në kinematografinë shqiptare,foli për familjen e saj.
Bulku tha se është e martuar prej 41 vitesh dhe është gjyshe e tre nipërve.Ne mundohemi që në rast se thirremi diku të flasim, por jemi edhe larg këtyre rrjeteve sociale sepse nuk kemi nevojë për këtë dukje që herë herë na lodh.
Hap hapësiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

E ka mbajtur të fshehtë, ja kush është burri i Rajmonda Bulkut me të cilin ka 41 vite martesë – New (news225media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *