E ka bindur Putin të ndalet? Macron jep lajmin: Fola një orë e 30 minuta në telefon me të

 

Presidenti francez Emmanuel Macron foli veçmas me presidentin rus Vladimir Putin dhe më pas me presidentin ukrainas Volodymyr Zelensky të hënën.

Telefonata me Putinin zgjati një orë e 30 minuta, sipas Pallatit Élysée.

Macron tha se ai bëri presion për “nevojen për të zbatuar një ndërprerje të menjëhershme”.

 

E ka bindur Putin të ndalet? Macron jep lajmin: Fola një orë e 30 minuta në telefon me të (gazetakorrekte.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *