E Gjithë Kosova në mbrojtje të Albin Kurtit/ “Kërkesa me i përzënë shqiptarët e Malit të Zi nga Kosova është primitive dhe fashlste

 

Visual search query image

Nga Viktor BuzhalaPrej që ekzistojmë vazhdimisht të tjerët na kanë përzënë nga trojet tona. Lëmsh na kanë bë. Nuk na lanë vend askund mijëra vjet.Ikëm, kryesisht në Gjermani e Zvicër për të siguruar mbijetesën. Gjermanët na hapën dyert, përkundër faktit që ua shkaktuam 2 milionë probleme.E neve që qendruam na trajtuan si ardhacakë në trojet tona. Të fundit troje i humbëm ato në Mal të Zi. Por, disa treva, përkundër respresionit sistematik, mbijetuan. Na dhanë edhe ndër akademikët më të njohur shqiparë.

E Gjithë Kosova në mbrojtje të Albin Kurtit/ “Kërkesa me i përzënë shqiptarët e Malit të Zi nga Kosova është primitive dhe fashlste – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *