E gjithë ekspedita e Kombëtares del negativ në testet për Covid-19

2 shtator, 2020 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin dhe mediat se gjatë ditës së djeshme futbollistët dhe stafi i Kombëtares, por edhe zyrtarët e FFK-së që do të udhëtojnë në Itali i kanë kryer testet PCR në laboratorin e licencuar të UEFA-s dhe fatmirësisht të gjithë kanë rezultuar negativ në Covid-19. Kësisoj, ekspedita e Dardanëve sot do të udhëtojë e kompletuar për në Parma të Italisë.

 

Burimi:http://ffk-kosova.com/e-gjithe-ekspedita-e-kombetares-del-negativ-ne-testet-per-covid-19/?fbclid=IwAR38YiHwYqmtxjwKcHQt4kJzke1vZdwd9S3diS-kfi7LXrVJKZPOY35jXjQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *