E gjithe bota po flet për të/ Albin Kurti i tregoi botës kush është Serbia në CNN, të tjerët në televizone të Kosovës

 


Ekziston një dallim thelbësor në mes të Albin Kurtit dhe ish kryeministrave tjerë të Kosovës. Ky di anglisht dhe është në gjendje të jetë si palë kredibile edhe në televizionet kryesore të botës. Ishte para disa javësh në Sky News, tash së fundmi në CNN. Aty ai qartë ia tregoi botës pozicionimin e Serbisë krah Rusisë, duke e diskredituar keq para miliona shikuesve.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHT

Dikush mund të thotë që bota e di kush është Serbia. Jo, ju them me bindje të plotë që nuk e di.Përkundrazi, bota përendimore si pasojë e raportimeve të zymta të bëra nga mediat e shumta ndërkombëtare, ka një përceptim shumë negativ për Kosovën.Pjesa më e madhe e populatës përendimore e ka të konceptuar në kokën e vet që vendi ynë është i egër, në luftë të vazhdueshme dhe nuk guxojnë as të trupojnë këndejpari.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

E gjithe bota po flet për të/ Albin Kurti i tregoi botës kush është Serbia në CNN, të tjerët në televizone të Kosovës – FACTENEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *