E FUNDIT/ Lajmin E Madh Per Kosoven Po E Jep Edhe Ministri Serb Kelyshi Selakoviq: Kosova Ne Keshillin E Evropes… Ja Arsyeja

 

Visual search query image

E FUNDIT/ Lajmin e madh per Kosoven po e jep edhe ministri serb kelyshi Selakoviq: Kosova ne Keshillin e Evropes… Ja arsyeja.Selakoviq: Kosova ka përkrahjen e shumicës së shteteve në Këshillin e Evropës.Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Selakoviq ka deklaruar se Kosova ka përkrahjen e shumicës së shteteve të Këshillit të Evropës.Duke komentuar interesimin e Kosovës për anë,tarësim në Këshillin e Evropës, Selakoviq theksoi se “nuk është sekret që Prishtina ka për,krahjen e LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

shumicës së shteteve anëtare të Këshillit të Evropës, por nuk i ka parimet në anën e saj”.“Kushdo që mendon se do të rrimë duar,kryq nëse shkelen brutaIisht marrë,veshjet e Uashingtonit dhe Brukselit, gabon”, tha Selakoviq, raporton N1.Ai më tutje deklaroi se “do të aktivizojmë çdo politikë të mundshme të mbrojtjes së interesave të shtetit të Serbisë dhe popullit serb në Kosovë”.Kujtojmë se Rusia javë më parë është përjashtuar nga Këshilli i Evropës dhe në këtë formë Kosovës i është lehtësuar rruga për anëtarësim pasi që rusët do të mund ta bllokonin për,mes vendosjes së vetos.Ndryshe, kancelari gjerman, Olaf Scholz ka deklaruar gjatë një takimi me presidentin serb, Aleksandar Vuçiq se shpreson që Serbia të mos e braktisë Këshillin e Evropës kur Kosova të bëhet pjesë e kësaj organizate.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

E FUNDIT/ Lajmin E Madh Per Kosoven Po E Jep Edhe Ministri Serb Kelyshi Selakoviq: Kosova Ne Keshillin E Evropes… Ja Arsyeja – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *