E FUNDIT/ Kjo eshte levizja e fundit e Vuçiqit qe po dridh rajonin

E FUNDIT/ Kjo eshte levizja e fundit e Vuçiqit qe po dridh rajonin.Pas urdhērit tē P utinit pēr U kr ai nēn, kjo ēshtē lēvizja e fundit e Vuçiqit.Presidenti i Serbisē ka caktuar njē seancē ur,gjente tē Kēshillit tē Sigurisē Kombē,tare pēr shkak tē ngjar,jeve nē Ukra1nē.Seanca e Kēshillit tē Sigurisē Kombē,tare pritet tē fillojē nē orēn 13.00, menjēherē pas takimit qē presidenti Aleksandar Vuçiq do ta ketē me ambasadorēt e Quintit.Pas seancēs sē Kēshillit, nē ora 15:00 ēshtē caktuar mbledh,ja e Qeverisē, ku Vuçiq do t’u drejtohet anē,tarēve tē ekze,kutivit serb, raporton Tanjug, transmeton Klankosova.tv.Vuçiq tha tē mērkurēn nga Madridi se nē 48 orēt e ardh,shme do t’i pērgjigjet kēr,kesave tē BE-sē pēr harmonizimin e politikēs sē jashtme tē Serbisē me atē tē BE-sē nē lidhje me Rusinē.Sipas tij Serbia ēshtē nē njē situatē shumē tē vēshtirē dhe ēshtē nēn pre si,on tē madh pēr t’u anē,tarēsuar nē BE dhe pēr tē dē,nuar lēvizjet e pre,sidentit rus Vladimir Putin nē Ukrainē, si dhe pēr tē kērkuar qē vendi I tij tē vendosē sa nksi,one ndaj Rusisē.

E FUNDIT/ Kjo eshte levizja e fundit e Vuçiqit qe po dridh rajonin – My Blog (lajme.icu)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *