E FUNDIT/ Kete nuk e priti Putini, Tani erdhi lajmi keeq per Rusine e cila eshte..

Ukraine-Russia war 2022 LIVE: Vladimir Putin go push di nuclear button? -  BBC News Pidgin

 

 

E FUNDIT/ Kete nuk e priti Putini, Tani erdhi lajmi keeq per Rusine e cila eshte..

-Pas rastit qe Putini veproi ndaj Ukraines, Aleanca perëndimore kundër Rusisë sapo ka vendosur për san ksione të reenda ekonomike ndaj Rusisë duke përjashtuar banka të caktuara ruse nga sistemi ndërkombëtar ipagesave.Kjo do ti ndalojë ata të veprojnë në mbarë botën dhe do të bll okojee në mënyrë efektive eksporteet dhe importet ruse, thuhet në deklaratën e përbashkët të aleatëve perëndimorë.

E FUNDIT/ Kete nuk e priti Putini, Tani erdhi lajmi keeq per Rusine e cila eshte.. – Gazetaz

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *