E FUNDIT/ Ja Deklarata E Listes Serbe Pas Sulmit Ne Veri Te Kosoves – Po Dridhin Vendin Me Kete Qe Po Bejne

E FUNDIT/ Ja deklarata e Listes serbe pas sulmit ne veri te Kosoves – Po dridhin vendin me kete qe po bejne.Lista Serbe për suImin e sotëm ndaj PoIicisë: Po bëhen përpjekje për t’i paraqitur serbët si ngacmues.Lista Serbe ka reaguar për suImin e sotëm në Zubin Potok ndaj PoIicisë së Kosovës, duke deklaruar se serbët që përbëjnë shumicën e popullsisë s’qëndrojnë prapa suImit ndaj autoriteve të rëndit.Përmes një njoftimi në Facebook të kësaj partie thuhet se e dë,nojnë suImin ndaj PoIicisë dhe incidenti është për,pjekje sipas tyre për t’i paraqitur serbët si ngacmues, raporton Gazeta Express.“Lista Serbe dë,non incidentin që ndodhi këtë mëngjes në komunën e Zubin Potokut ku janë dëmtuar veturat e poIicisë së Kosovës. Incidenti ka për qëllim të destabilizojë mundësitë por edhe një përpjekje për t’i paraqitur serbët si ngacmues që nuk korrespodon me të vërtetën”, thuhet në njoftim.Lista Serbe u ka bërë thirrje qytetarëve që të përmbahen dhe të mos bien në pro,vokime.“Ne u bëjmë thirrje qytetarëve që të përmbahen që ata të mos bien në pro,vokime dhe të mos lejojnë që incidente të tilla të prishin paqen në rajon. Kushdo që e ka bërë atë nuk ka menduar mirë për popullin serb”, thuhet tutje.

E FUNDIT/ Ja deklarata e Listes serbe pas sulmit ne veri te Kosoves – Po dridhin vendin me kete qe po bejne – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *