E FUNDIT/ Foto E Rralle E Çlirimtarit Hashim Thaçi I Veshur Ne Uniforme Te UCK-Se Si 16 Vjeçar!!! Po Dridhen Kundershtaret E Thaçit Nga Fjalet E Shkrimtarit Britanez

Hashim Thaçi i veshur ne uniforme te UCK-se si 16 vjeçar!!! Po dridhen kundershtaret e Thaçit nga fjalet e shkrimtarit britanez.Autorēt britanikē: PoI,icia serbe i do,gji shtēpinē Thaçit, kētu nē foto me ar m,ē ēshtē si 16 vjeçar.Autorēt britanikē, njēkohēsisht gazetarēt e famshēm tē “The Times” Roger Boyes dhe Suzy Jegger, kishin publikuar njē fotografi tē ish Presidentit Thaçi si gjashtē,mbēdhjet vjeçar.Ata kanē treguar se “shumica e fotografive familjare tē Hashi Thaçit u do,gjēn kur poI,icia serbe do,gji shtēpinē e tij tē vjetēr. Kētu ai ēshtē njē gjashtē,mbēdhjetē vjeçar, me njē ar m,ē tē vjetēr gjuetie familjare, nē shtēpinē e tij familjare nē Burojē”. Nē fotografi afēr tij shihen edhe Gjergj Kastrioti, Azem e Shote Galica e Ismail Qemaili.

 

E FUNDIT/ Foto e rralle e çlirimtarit Hashim Thaçi i veshur ne uniforme te UCK-se si 16 vjeçar!!! Po dridhen kundershtaret e Thaçit nga fjalet e shkrimtarit britanez – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *