E FUNDIT/ Endrit Thaçi Tregon Per Nje Thirrje Telefonike Qe Erdhi Direkt Prej Hages Nga Ish Presidenti Hashim Thaçi – Ja Per Çfare Behet Fjale

 

E FUNDIT/ Endrit Thaçi tregon per nje thirrje telefonike qe erdhi direkt prej Hages nga ish presidenti Hashim Thaçi – Ja per çfare behet fjale.“Babi nuk i harron asnjëherë ditët e veçanta”, djali i Hashim Thaçit tregon për urimin e tij.Haxhi Thaçi, babai i ish-presidentit Hashim Thaçi, dje shënoi ditë,lindjen e 84-të.Ai dje ka marrë një urim edhe nga djali i tij, i cili aktualisht po mbahen në parabu,rggim në Hagë.Për këtë në instagramin e tij, Endriti ka treguar se gjyshi i tij ka pranuar me mëngjes një thirrje nga babai i tij, ish-presidenti Thaçi.“Babi nuk i harron asnjëherë ditët e veçanta. Gjyshi sot mbushi 84 vjet dhe nuk kishte si të mos i vinte me mëngjes një thirrje nga Haga.”, ka shkruar Endriti.Ai i ka uruar jetë të gjasë gjyshit të tij, Haxhiut.“Pritsh edhe shumë vite të tjera gjysh, bashkë me krejt fa,miljen.”, ka shkruar Endriti.

E FUNDIT/ Endrit Thaçi Tregon Per Nje Thirrje Telefonike Qe Erdhi Direkt Prej Hages Nga Ish Presidenti Hashim Thaçi – Ja Per Çfare Behet Fjale – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *