E FUNDIT / Edhe Albin Kurti zyrtarisht do te udhetoje per ne SHBA, ja cila eshte arsyeja kryesore ?!

 

-E FUNDIT / Edhe Albin Kurti zyrtarisht do te udhetoje per ne SHBA, ja cila eshte arsyeja kryesore ?!

-Edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti do të udhë.tojë për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, për të marrë pjesë në varr imin e ish-se.kretares amerikane të shtetit, Albright.Nga Qeveria kanë ko.nfirmuar për mediat se Kurti do të udhëtojë drejt SHBA-së gjatë javës së ar.dhshme.

Drejt ShBA-së në fi.llim të javës së ard hshme do të udhëtojë edhe pre sidentja e vendit, Vjosa Osmani.
Osmani po ashtu do të marrë pjesë në va.rrimin e mikes së madhe të shqip tarëve, ish-Se.kretares amerikane të Shtetit, Madeleine Albright.Osmani dhe Kurti ditë më parë kishin para.laj mëruar vi zitë në SHBA gjatë muajit prill dhe maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *