E FUNDIT/ E Gjithe Serbia Ne Kembe Po Dridhen Nga Eurodeputetja Gjermane Mike E Shqiptareve – Ja Hakmarrja Qe Mund T’u Ndodhe Autoriteteve Serbe Nga Von Cramon

 


E FUNDIT/ E gjithe serbia ne kembe po dridhen nga eurodeputetja gjermane mike e shqiptareve – Ja hakmarrja qe mund t’u ndodhe autoriteteve serbe nga Von Cramon

E FUNDIT/ E gjithe serbia ne kembe po dridhen nga eurodeputetja gjermane mike e shqiptareve – Ja ha,kmarrja qe mund t’u ndodhe autoriteteve serbe nga Von Cramon.Nē Serbi frikē,sohen se Von Cramon mund t’u ha,kmerret autori,teteve serbe.Raportuesja pēr Kosovēn nē Parlamentin Evro,pain si dhe anē,tarja e Partisē sē Gjelbēr, Viola Von Cramon, ka kritikuar disa herē autori,tetet serbe.Von Cramon kishte kēr,kuar publikisht nga autori,tetet serbe qē tē tregojnē se çfarē po ndodh,te nē fabrikēn kineze “Linglong”, ku ishte zbuluar se punē,torēt viet,namezē u janē nēn,shtruar kushteve ç’njerēzore tē jetesēs dhe punēs.Ministri i Punēve tē Jashtme i Serbisē, Nikolla Selakoviq, tha se akuzat e tilla nga Von Cramon janē metoda sa,tanike.Sipas mediave serbe, kjo nuk ēshtē hera e parē qē autor,itet nē Serbi i reagojnē ashpēr asaj, pasi qē edhe ministri i Brendshēm serb reagoi duke thēnē se “Von Cramon me siguri mund tē gjejē njē vend ose tē paktēn njē terri,tor ku fjala e saj do tē thotē diçka”, por qē “Serbia nuk ēshtē ai vend”.Por sipas disa ekspertēve serbē, “tē Gjelbērit dhe Viola Von Cramon mund tē ha,kmerren kur tē arrijnē nē pushtet”, raporton nova.rs.“Unē pres qē kjo kri,tikē dhe masat e duhura nga Gjermania dhe Bashkimi Evro,pian, nē tē cilin Gjermania luan rol,in kryesor, do ta ndjekin re,gjimin serb… Prandaj, nga pikē,pamja e politikēs shtetērore, nuk ēshtē shumē e mençur tē grindemi me kri,tikēt e situatēs nē Serbi”, ka thēnē diplomati dhe eksperti i marrē,dhēnieve ndēr,kombētare Sreçko Gjukiq.Ai i ka cilēsuar deklaratat e tila si “Aspak tē mençura”, duke pasur para,sysh qē me shumē gjasē, Partia e Gjelbēr mund tē marrē Ministrinē e Jashtme tē Gjermanisē.

E FUNDIT/ E gjithe serbia ne kembe po dridhen nga eurodeputetja gjermane mike e shqiptareve – Ja hakmarrja qe mund t’u ndodhe autoriteteve serbe nga Von Cramon – Online (news71post.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *