E FUNDIT/ Donika Gervalla Kapet Me Ministrin Serb Per UÇK-Në!!! Ja Debati Mes Tyre Qe Po Dridh Vuçiqin

 

E FUNDIT/ Donika Gervalla kapet me ministrin serb per UÇK-në!!! Ja debati mes tyre qe po dridh Vuçiqin.Gërvalla përplaset për UÇK-në me ministrin e Vuçiqit, fillon ta kuptojë pak diplomacinë.Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, është përplasur në Këshillin e Sigurimit të OKB-së me Ministrin e Jashtëm të Serbisë, Nikolla Selakoviq.Gërvalla i është përgjigjur ministrit serb, i cili tha se kasapët e Ballkanit janë Hashim Thaçi e Kadri Veseli, shkruan Demorkacia.com.Edhe pse nuk i ka mbrojtur direkt Thaçin e Veselin, duke ia për,mendur emrat, Gërvalla e ka mbrojtur luftën e UÇK-së.“Ju e dini shumë mirë se çfarë ka ndodhur në vitet e 90-ta. Nuk ka të vërteta alternative. Ka vetëm një të vërtetë dhe të gjithë e dimë të vërtetën e Ka,sapit të Ballkanit. Nuk kemi nevojë të krijojmë të rinj, sepse është Sllobodan Millosheviqi ai”, ka thënë Gërvalla.Ministrja Gërvalla tha se të gjithë i dinë për krimet e Millosheviqit, duke u nisur nga Sllovenia, Kroacia, Bosnja e deri te Kosova.“Është tepër zhgënjyese që Serbia sot nuk arrin të distancohet nga krimet e Millosheviqit. I ka kryer jo vetëm në Kosovë. Ka filluar me Slloveninë, Kroacinë, Bosnjën e Kosovën”, shtoi ajo.

Tutje, Gërvalla tha se NA,TO ndërhyri në Kosovë për të ndalur spas,trimin etnik.“NA,TO erdhi për ta ndalur spas,trimin etn,ik. E kuptoj shumë qartë pse Ruu,sia është ag,resive ndaj Kosovës dhe çfarëdo lloj storie të suksesit që Kosova përfaqëson. Të jem këtu e të dëgjoj përfaqësuesen e Ruu,sisë që flet për UÇK-në, më përkujton njerëzit trima të Ukk,rai,nës. Të njëjtat fjalë po i thoni për ta. Jam shumë krenare që përfaqësojë sot një shtet ku gra e burra, ushh,tarët trima, pjesëtarë të UÇK-së, kanë mbrojtur popullin e vet, shtëpitë e tyre dhe shtetin e tyre. Jam shumë krenare për këtë”, shtoi Gërvalla.Ajo tha se Selakoviq po përpiqet jo vetëm të falsifikojë faktet, por edhe të bëjë diçka që e bënte edhe Millosheviqi.Gërvalla ia ka përmendur Serbisë edhe rastin Panda, ku Serbia eIimi,noi qytetarët serbë për të fajësuar shqiptarët.“Vetë serbët kanë eIimi,nuar serbë të tjerë”, tha ajo.Gërvalla, po ashtu, përmendi edhe kër,cënimet serbe ndaj senatorit zviceran Dik Marty.“Ndoshta mund të përmend senatorin zviceran, i cili kishte përgatitur një raport për k,riimmet që ai i aku,zonte përfaqësuesit e Kosovës. I njëjti zotëri Marty u ka thënë mediave që poIi,cia zvicerane e ka kontaktuar dhe i ka ofruar sigurinë më të madhe në Zvicër, sepse po pretendohet se agjencitë e inteligjencës serbe kanë dashur ta eIimi,nojne atë dhe ta fajësojnë Kosovën. Ky është formulimi i poIi,cisë zvicerane”, tha ajo.Selakoviq i ka aku,zuar sërish Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin, duke i quajtur ata ka,sapë të Ballkanit. Ai ka aku,zuar edhe për kinse përndjekje të serbëve nga Kosova.

E FUNDIT/ Donika Gervalla kapet me ministrin serb per UÇK-në!!! Ja debati mes tyre qe po dridh Vuçiqin – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *