E FUNDIT/ Albin Kurti paralajmeron zgjedhje sivjet – Ja deklarata e tij

E FUNDIT/ Albin Kurti paralajmeron zgjedhje sivjet – Ja deklarata e tij.Kurti: Sivjet s’do tē ketē zgjedh,je parlamentare, por brenda VV-sē.Kryeministri, njēherēsh kryetari i Lvizjes Vetēvendosje, Albin Kurti mori pjesē nē mbledhjen e krye,sisē sē partisē me koordinatorēt e rinj tē qendrave.Siç bēhet e ditur pērmes njē komunikatē nga LVV, nē hapje tē mbledh,jes, Kurti uroi koordinatorēt e rinj pēr detyrēn e marrē, duke theksuar rēndēsinē qē ata kanē nē udhē,heqjen e procesit tē brendshēm zgjedhor nē kētē fazē tē re ku organizata ka njē mbēshtet,je kaq tē madhe popullore.“Viti 2022 nuk do tē jetē vit i zgjedh,jeve parlamentare e lokale, por vit i zgjedh,jeve brenda Lēvizjes sonē”, citohet Kurti.“Nē fund tē fjalēs, Kurti ka njoftuar mbi punēt dhe tē arriturat e qeverisē me theks tē veçantē ndryshimin pēr tē mirē tē tē gjithē para,metrave ekonomik, Iuf,tēn ndaj k rij,mit e ko rrup,sionit dhe procesin e suksesshēm tē v aks,in,imi t ku prej zero va ksi,n av,e nē fillim tē mandatit sot pas njēmbēdhjetē muajsh jemi liderē nē rajon”, thuhet nē komunikatē.

E FUNDIT/ Albin Kurti paralajmeron zgjedhje sivjet – Ja deklarata e tij (konakushqiptar.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *