E Dhi Mbshme/ Ndërron Jetë Nga Koronavirusi Disa Orë Pasi Solli Në Jetë Fëmijën (Video)

E Dhi Mbshme/ Ndërron Jetë Nga Koronavirusi Disa Orë Pasi Solli Në Jetë Fëmijën (Video)

Një grua në Ukrainë, ka h umbur jetën si pasojë e koronavirusit, vetëm disa orë pasi solli në jetë vajzën e saj. Nëna 36-vjeçare, e identifikuar si Galina, besohet se është “përqafuar” me virusin në një qendër perintale në qytetin Ivano-Frankivsk, në Ukraninën perëndimore.
Në momentin që ajo ka shkuar në qendër, më datë 10 mars, nuk ka shfaqur asnjë shenjë të virusit korona, raportojnë mediat lokale. Por gjendja e saj u p ërke qësua rëndë pas 19 ditësh qëndrimi në këtë njësi.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Burimi:https://as.gogle.press/e-dhi-mbshme-nderron-jete-nga-koronavirusi-disa-ore-pasi-solli-ne-jete-femijen-video/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *