Dy Shokë Të Ngushtë. Njëri E Prishi Jugosllavinë Dhe Tjetri Po E Ndërton Prej Në Fillim

 

Dy shokë të ngushtë. Njëri e prishi Jugosllavinë dhe tjetri po e ndërton prej në fillim.Ne fotografine me lart shihet Komandanti Ali Ahmeti njekohesisht edhe kryetar i Partise me te madhe shqiptare ne Maqedonine e Veriut, dhe kryeministri i Shqiperise Edi Rama. Z. Ali Ahmeti qysh prej fillimit te aktiviteteve te tij ne boten e politikes ishte kunder Jugosllavise dhe mund te themi se ai ishte nje nder te shumte politikane qe arriten ta “rrezojne” apo ta “mposhtin” Jugosllavine duke e prishur dhe duke e ndare. Ndersa ne krahun tjeter e kemi z. Edi Rama i cili po e nderton “Jugosllavine e modernizuar” prej ne fillim me ane te “Mini-Schengenit” apo me emrin e ri te ashtuquajtur “Open Balkan”. Mendimi juaj mbi keto veprime te dy shokeve te ngushte?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *