DUO FANTASTIKE Albin Kurti Dhe Vjosa Osmani Japin Lajmin E Vitit Ne Raport Me Dialogun Me Serbine


DUO FANTASTIKE Albin Kurti dhe Vjosa Osmani japin lajmin e vitit ne raport me dialogun me serbine

Dialogun pol,itik me Serbinë do ta udhëheqë krye.mi,nistri i Kosovës, Albin Kurti, duke u këshilluar me pres,identen, Vjosa Osmanin, thotë për Radion Evropa e Lirë, zëdhënësi i qeverisë, Përparim Kryeziu.Ai ka theksuar se a ktvendimi i Gj,ykatës Kushte.tuese i vitit 2019, e ka bërë të qa,rtë se kush udhëheq me këtë p roces.
“Natyrisht, kryeministri këtë do ta bë,jë duke u këshi.lluar dhe koordínuar me presidenten dhe duke ndërtuar konsensus nacíonal e shtetëror në lidhje me díalogun.Kryeministri ka deklaruar disa herë tashmë se do të kër,kojë k onsensus dhe debat deri në shte.rim me opozitën për çështje kapitale për vendin dhe díalogu me Serb,në është ndër çështjet kryes,ore ku do të kërkohet k ons,ensus”, u shpreh Kryeziu.

DUO FANTASTIKE Albin Kurti Dhe Vjosa Osmani Japin Lajmin E Vitit Ne Raport Me Dialogun Me Serbine – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *