Dritan Abazoviq dridh Serbine me kete mesazh qe i dergoi Kurtit-Rames dhe Osmanit

Abazoviq i falënderon në shqip Kurtin, Osmanin e Ramën.Kryeministri i ri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq i ka falënderuar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, presidenten Vjosa Osmani si dhe kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, të cilët e uruan për detyrën e re.Abazoviq pu,bl,ikoi një kolazh me fo,togr,afi,të e lide,rëve bo,të,rorë e ra,jon,alë të cilët e uruan.“Në 10 ditët e fundit kam marrë një numër të madh ur,ime,sh nga e gjithë bota, nga shumë presidentë shtetesh, kryetarë par,lame,nte,sh, kryeministra, depu,tetë, d,ipl,omatë, komun,iteti shkencor, akademik dhe i biz,nes,it, se,kto,ri i OJQ-ve dhe me,di,ave. Faleminderit të gjit,hëve për ur,imet tuaja!”, shkroi ai.Abazoviq premtoi marrëdhënie miqësore me të gjitha shtetet fqinje.“Premtojmë se do të punojmë në interes të qytetarëve, për Malin e Zi evropian dhe ekologjik, i cili do të zhvillojë marrëdhënie miqësore me të gjithë shtetet fqinjë!”, shkroi ai.Dritan Abazoviq u zgjodh kryeministër i Malit të Zi më 28 prill.

Dritan Abazoviq dridh Serbine me kete mesazh qe i dergoi Kurtit-Rames dhe Osmanit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *