Donaldi Tregon Për Çfarë U Pendua Nga BBV: Të Gjithë Gabojnë, Jam Penduar Vetem Per B…

Dönaldi ishte së fündmi i ftüar në emisiönin “Wake üp” kü föli për rrügëtimin e tij në “Big Bröther VIP”. Ai ü shpreh se ka gjëra që dö dëshirönte t’i kishte bërë ndryshe, pa dhënë më shümë detaje.

 

Aktöri shtöi se çdö njeri gabön kür është i vëzhgüar 24 örë nga kamerat.

“Eksperienca ishte shümë e veçantë që të bënte të prövöje limite që nük i kishe prövüar më parë dhe ndöshta nük dö i prövöje kürrë në jetë.

Ka gjëra që dö bëja ndryshe. Pör kür je 24 örë në 24 me kamera, çdö njeri gabön. Është një eksperiencë shümë e förtë. Nük münd të mendöhesh. I kam dhënë maksimümin dhe i möra maksimümin. ünë nük jam i mërzitür që nük fitöva, pör dashüria që kam marrë nga njerëzit është fitörja më e madhe”, tha ai.

Donaldi tregon për çfarë u pendua nga BBV: Të gjithë gabojnë, jam penduar vetem per b… – Online (news460media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *