Dokumenti që po ‘çmend’ botën/ Banka Botërore e parashikoi Koronën që në 2018, ja çfarë thotë për Shqipërinë

Dokumenti që po ‘çmend’ botën/ Banka Botërore e parashikoi Koronën që në 2018, ja çfarë thotë për Shqipërinë

Dokumenti që po ‘çmend’ botën/ Banka Botërore e parashikoi Koronën që në 2018, ja çfarë thotë për Shqipërinë
kliko nReklam per video mos e humbisni…!

Në një kohë kur korona ka gjunjëzuar ekonomitë e vendeve më të zhvilluara të botës, dhe ka shkaktuar më shumë se 884 mijë vik/tima në mbarë globin e mbi 27 milionë persona të prekur, në rrjet nuk mungojnë teoritë konspirative, se qarqe të caktuara ishin në dijeni të koronavirusit përpara se ai të shfaqej në Wuhan në fundin e vitit të kaluar.
kliko nReklam per video mos e humbisni…!

Së fundi mediat në Britani kanë zbuluar se në faqen zyrtare të Bankës Botërore ekziston një dokument që tregon se ky institucion financiar kishte parashikuar pajisje për testimin dhe diagnostifikimin e Covid-19 që në vitin 2018, të paktën një vit para shfaqjes së pandemisë në Kinë, gjë që ka shtuar zërat dhe teoritë konspirative.

Në dokument janë të gjitha shtetet e tarifat përkatëse për instrumentet dhe aparatet e testit diagnostik “korona” mes të cilave nuk mungon edhe Shqipëria. Fakti është bërë publik fillimisht nga britaniku Davic Icke, i cili thekson se pas denoncimit llogaria e tij në Twitter është e pezulluar prej një jave.

 

Burimi: https://winingal.com/vmur/2020/09/08/dokumenti-qe-po-cmend-boten-banka-boterore-e-parashikoi-koronen-qe-ne-2018-ja-cfare-thote-per-shqiperine/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *