Doktori turk bën zbulimin: Zbulohet ilaçi që shkatërron koronavirusin brenda 72 orëve. Ja si quhet…

Doktori turk bën zbulimin: Zbulohet ilaçi që shkatërron koronavirusin brenda 72 orëve. Ja si quhet…

Lajm i jashtëzakonshëm!

Gjendet ilaçi i COVID-19. Bëhet fjalë për “Dornase Alfa”.

Profesori turk hematologu, Ercument Ovali prej një muaj është mbyllur me stafin e tij, ndërsa kanë eksperimentuar ethshëm. Ai ka njoftuar se ka gjetur ilaçın kundër koronavirusit, por publikimin e plotë do ta bëjë në datën 23 prill.

Ai deklaroi sot: “Ilaçi është gati. Le ta dëgjojë bota! Emri i tij është “Dornase Alfa”. Po e publikoj tani, sepse s’kemi ç’presim më, s’mund të sakrifikojme ende jetë njerëzish. Gjilpëra në fjalë e shpartallon virusin për 72 orë dhe i pastron mushkëritë”.

Ilaçi është ekzistues dhe është prodhuar kompania e mirënjohur Rosche.

Burimi: http://www.tvkombi.com/2020/04/18/doktori-turk-ben-zbulimin-zbulohet-ilaci-qe-shkaterron-koronavirusin-brenda-72-oreve-ja-si-quhet/?fbclid=IwAR2MgYCt6WMEjrd3f547tdGvIZ41-JXzDNKCQnHQmvluMgS8vZabgSAzq9A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *